VORIGE PAGINA     |    VOLGENDE PAGINA

geluidsfragmenten

*  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 (geluidsfragmenten met vertaling)
11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21 (geluidsfragmenten)
22  23   24  25  26  27  28  29  30  31 (geluidsfragmenten)

Broeder William Branham De Geest openbaarde William Branham verborgenheden uit het leven van mensen die hij nooit in zijn leven gezien had.
William Branham maakte nooit één fout wanneer God aan hem in visioenen hun ziekten, namen, adressen, verborgen zonden en gedetailleerde gebeurtenissen uit het verleden van de mensen openbaarde. Honderden geluidsbanden van de samenkomsten en duizenden ooggetuigen hebben dit bevestigd.
Uit de preek "Toon ons de Vader" door William Branham 19 April 1959 p86-87

Bent u de dame? Gelooft u dat ik God profeet ben? U.. of Zijn dienstknecht. Soms wanneer je profeet zegt, geeft het de mensen aanstoot. Ik bedoel slechts Zijn dienstknecht. Ik ben een vreemde voor u. U kent mij niet. Ik ken u niet. Is dat juist? Als dat juist is, hef uw hand omhoog zodat de mensen u kunnen zien en het radio gehoor. Duizenden luisteren naar mij. Wij zijn volstrekte onbekenden. Als de Here God aan mij openbaart wat uw probleem is, of iets van u, waarvan u weet dat ik het niet weet, zal het u bemoedigen? Zal het? In orde. Hoeveel in het gehoor zal hetzelfde denken? En de rest van de gebedsrij, zult u hetzelfde denken. Geloof!
Juist, zuster. Kijk deze kant op, zodat ik u apart kan nemen van de rest waarvoor gebeden wordt.. Iets vreemds aan u. O, u lijdt aan zenuwachtigheid en een rugklacht. Dat is juist. U bent niet van hier. U bent van een.. u bent in werkelijkheid een Noorse. Dat is juist. Dat is de waarheid. Jazeker. Gelooft u dat Jezus Christus u kent? Gelooft u dat Hij mij kan vertellen wie u bent. Als u Noors bent, gelooft u nog steeds dat Jezus mij kan vertellen wie u bent? Uw naam is Maria Larsen. Dat is juist. Gelooft u nu? Juist, ga, en zoals u het gelooft zo zal het zijn.

Wilt u reageren?  

Peter van Oort

Peter van Oort
Deze site was geplaatst op December 2007
en gewijzigd op 14-2-2009