VORIGE PAGINA     |   INDEX GETUIGENISSEN  |    VOLGENDE PAGINA
getuigenissen

Inhoud van deze pagina:

103. De zware drankverslaafde Rosella
        Griffit Martin volkomen door God
        bevrijd
103 De zware drankverslaafde Rosella Griffit Martin volkomen door God bevrijd

Rosella GriffithFoto Rosella Griffith

GETUIGENIS VAN WILLIAM BRANHAM
Kijk naar de kleine Rosella Griffith hier, die daar zit; al de verenigingen tegen verslaving in Chicago, vier van de grootste ziekenhuizen, de hele doktersstaf had haar opgegeven. En moment op het podium veranderde dat wrak dat daar stond met ogen als een vleermuis. Ze had een wijde bontmantel aan, die haar moeder voor haar had gekocht. Ze was een slim meisje. Ze droeg die whiskyflessen daar in die jas; ze was bang dat ze op straat zou neervallen en zou doodvriezen voordat iemand haar zou hebben gevonden. Daar stond zij, toen al de verenigingen en al het andere haar hadden opgegeven. (Ze is nu bezig er een boek over te schrijven.) Daar kwam ze het podium op. De Heilige Geest zei tot haar: "Je naam is Rosella Griffith." Daarover geen onzekerheid, ziet u. "Je bent een alcoholiste. Je bent bij de vereniging tegen alcoholverslaving geweest, enzovoort. Maar, ZO SPREEKT DE HERE, het is nu voorbij."

"En die dame die daarboven op de galerij zit, is de danspartner van Fred Astaire." Ze sprong op. "Dat is juist. Zij is ook een alcoholiste en een drugsgebruikster. De politie zoekt haar op dit moment."

Haar vader ging staan, zei: "Dat spreek ik tegen."

Rosella Griffith met haar man Gene Martin(Foto Rosella Griffith met Gene Martin)

Ze zei: "Wacht even, vader. Die man heeft gelijk." Daar bestaat geen onzekerheid over!

"ZO SPREEKT DE HERE, u bent genezen. Geef uzelf over." Ze is nu buiten op het veld en predikt met haar man het Evangelie. O my! Wat is dat? Jezus Christus dezelfde gisteren, vandaag en voor immer. In de dagen dat de denominatie er onzekerheid over laat bestaan; waarom zouden we naar een kerkelijke instelling luisteren, als Christus dezelfde blijft? Daar bestaat geen onzekerheid over; het is altijd zeker.

Uit de preek "Het onzekere geluid" p 125-127 door William Branham 18 December 1960VORIGE PAGINA     |   VOLGENDE PAGINA

HOME      INDEX getuigenissen    TOP   

______________________________________________

Voor vragen of opmerkingen:

Peter van Oort

Peter van Oort