VORIGE PAGINA     |    VOLGENDE PAGINA

geluidsfragmenten

*  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 (geluidsfragmenten met vertaling)
11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21 (geluidsfragmenten)
22  23  24  25  26  27  28  29  30  31 (geluidsfragmenten)

Broeder William Branham                                                                                           De Geest openbaarde William Branham
                                                                                          verborgenheden uit het leven van mensen
                                                                                          die hij nooit in zijn leven gezien had
"Christus buiten de deur" 30-3-1958 P69

Gelooft u? Vertrouw alleen op God en let op wat Hij zal doen. U bent hier voor iemand anders. Gelooft u dat God mij zal vertellen wie dat is? Als Hij dat doet, zult u het aanvaarden? Het is voor uw zuster. Ze is in het ziekenhuis. En is geopereerd aan haar klier. Dat is: "ZO SPREEKT DE HERE." Ook wilt gebed hebben. Het is voor uw voet en uw maag. U heeft een nerveuze maag en het maakt u van streek. Gelooft u het met geheel uw hart dat God u gezond zal maken? Ga dan heen en ontvang het! Ik daag uw geloof uit. Hoeveel geloven, hef uw handen omhoog: "Ik geloof het?" wacht een moment Wat u, in die rolstoel? met dat grijze pak, die naar mij kijkt en zit in die rolstoel? Gelooft u dat ik God's dienstknecht ben? Wilt u mij gehoorzamen als Gods dienstknecht?
Kom uit die rolstoel, neem uw rolstoel mee en ga naar huis. Betwijfel het niet. Sta op en neem uw rolstoel mee, duw het voor u uit en ga naar huis. Gelooft u? Kan de rest van u geloven? Sta op uw voeten. Ga op uw voeten staan, iedereen van u, en wees genezen in de Naam van de Here Jezus.Wilt u reageren?  

Peter van Oort

Peter van Oort


Deze site was geplaatst op December 2007
en gewijzigd op 15-2-2009