HOME

 

 

William Branham maakte nooit één fout in de gave van onderscheiding

 

 

De unieke onfeilbare gave van onderscheiding en woord van kennis in de bediening van William Branham is in de gehele kerkgeschiedenis sinds de dagen van Jezus nooit geëvenaard. Enkele bekende predikers en schrijvers die ooggetuigen zijn geweest:

 

 

 

ERN BAXTER - Branham had een geweldig woord van kennis. Vóór hij voor een persoon bad, gaf hij nauwkeurige details over de ziekte van de persoon en ook details over hun levens, hun woonplaats, werkzaamheden en daden, zelfs helemaal terug in hun kinderjaren. Branham maakte nooit één keer een fout met het woord van kennis in al de jaren dat ik met hem was. Dat omvat duizenden gevallen.

New Wine Interview Ern Baxter

 

 

WALTER HOLLENWEGER -..Branham was nooit zonder de leiding van de engel. De engel gaf hem tekenen om zijn opdracht te ondersteunen. Het belangrijkste was Branham’s bekwaamheid om met verbazingwekkende nauwkeurigheid ziekte te noemen en vaak ook verborgen zonden van mensen die hij nooit eerder gezien had. De schrijver die Branham persoonlijk gekend heeft en voor hem vertaald heeft in Zürich, is met geen enkel geval bekend waarin hij onjuist was in de vele detailleerde uitspraken die hij gedaan heeft.

“The PentecostalsWalter Hollenwegen

 

 

F.F. BOSWORTH - Niet éénmaal ge­durende de meer dan zes jaar sinds hij de gave ontvangen heeft, hebben deze openbaringen gefaald om volmaakte wonderen voort te brengen, precies zoals hij ze al gezien had in visioenen. Al deze keren kan hij met absolute zekerheid zeggen: "Zo spreekt de Here", en hij is nooit verkeerd. Hij vertelde mij dat hij eenvoudigweg uitvoert wat hij zichzelf al heeft zien doen in het visioen. Het succes van deze fase van zijn bediening is precies 100%.

Wanneer de gave werkzaam is, is broeder Branham voor de aanwezig­heid en werking van de Heilige Geest en voor geestelijke realiteiten de meest gevoelige persoon van alle mensen die ik ooit heb gekend. (-A Prophet Visits South Africa)

 

 

HOME